Livrare in 1-2 zile, gratis peste 120 lei

Kamfolin

Prima pagină » Kamfolin

Cu siguranță ați experimentat pe propria piele cum este să te confrunți cu dureri musculare sau de articulații. Poate ați exagerat cu exercițiile fizice la sală sau poate oboseala și-a făcut resimțită prezența. Oricare ar fi cauza durerilor musculare, trebuie să știti că există întotdeauna remediile potrivite pentru orice tip de durere.

Un bun tratament poate fi Kamfolin 150mg Merhem crema antiinflamatoare. Acesta este un unguent special conceput pentru ameliorarea durerilor musculare, reumatice și articulare. În plus, dacă vrei o cremă antiinflamatoare foarte bună și nu vrei să cheltuiești sume fabuloase, poți căuta Kamfolin si il vei gasi la un pret avantajos și vei rămâne surprins de cât vei economisi.

Cremele și unguentele de acest tip, acționează ca un puternic antiinflamator asupra zonei afectate și au efect terapeutic imediat.

Unguentele special concepute pentru dureri musculare, inclusiv Kamfolin unguent, sunt utilizate pentru a ameliora oboseala acumulată și durerile musculare precum: rigiditatea umerilor, dureri de spate, dureri de gât, dureri de picioare, vânătăi, entorse, dureri cauzate de artrită etc.

Ce ingrediente conține crema antiinflamatoare Kamfolin pentru dureri musculare?

Dacă te-ai întrebat ce conțin gelurile și cremele concepute pentru ameliorarea durerilor musculare, luăm exemplul Kamfolin ingrediente:

O cutie de Kamfolin 150 mg conține:

  • Ingredientul activ de salicitat de metil și mentol. Datorită ingredienelor terapeutice, Kamfolin menthol, conține proprietăți pentru tratarea insuportabilelor dureri musculare și de articulații (dureri de spate, entorse etc.). Mentolul și salicilatul de metil oferă un efect de răcire și încălzire a pielii. Aceste senzații la nivelul pielii te împiedică să simți dureri mai profunde la nivelul mușchilor sau a articulațiilor.
  • Alte substanțe care ajută la ameliorarea durerii sunt: Lanolin( fără apă), parabeni , apă și ionizată.
  • Substanțele active din Kamfolim merhem și Kamfolin pomad , însă și alte creme de acest tip, au un puternic efect analgezic asupra durerilor musculare, reumatice, osoase, de articulații sau în cazul entorselor.

La ce se foloseste unguentul Kamfolin 150g Merhem?

  • Pentru dureri musculare de genul reumatismului degenerativ(artroze ale articulațiilor mici și genunchiului).
  • Pentru dureri musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, mușchilor și articulațiilor, cum sunt luxațiile, entorsele, echimozele, durerile lombare).
  • Pentru combaterea durerilor, inflamației și umflăturilor în cazul formelor localizate ale reumatismului abarticular.

Cremele pentru dureri musculare reprezintă aliatul perfect atât pentru sportivi, cât și pentru oamenii de rând care se confruntă cu diverse probleme și afecțiuni musculare. De la reumatism, la entorse sau dureri musculare, de articulații și probleme de natură osoasă. Combat eficient durerile, au efect antiinflamator și redau bucuria de a te mișca liber.

Go to Top